Dotări

Aparatura folosită este de ultimă generaţie, acest lucru reflectându-se în calitatea lucrărilor efectuate. Pentru că suntem transparenţi cu clienţii noştri găseşti mai jos informaţii despre dotările firmei noastre:

Staţie Totală "Leica TCR 407"

Staţia totală Leica TCR407 se potriveşte oricări lucrări făcându-şi treaba fără probleme.

Această unealtă este un foarte bun exemplu de instrument de inginerie de precizie şi folosindu-l avem parte de un instrument robust pe care ne putem baza şi care funcţionează perfect

.

GPS Trimble R8 GNSS/R6/5800

Receptorul poate rezista la tratamentul brut care se întâlneşte deobicei pe teren, aşa că este un instrument foarte util.

Cu toate acestea, este un instrument foarte sensibil şi este necesar să fie utilizat cu atenţie, aşa că echipa noastră este instruită pentru a-l folosi.


Xerox Workcentre 7120

Imprimanta multifuncţională Xerox Workcentre 7120 ne este foarte utilă în domeniul nostru fiindcă avem foarte multe documente de printat, scanat şi copiat.

Această imprimantă ne asigură că documentele noastre sunt copiate şi printate rapid şi la o calitate deosebită.

Xerox Workcentre 3225

Pentru că o singură imprimantă multifuncţională nu este de ajuns, avem în dotare şi imprimanta multifuncţională Xerox Workcentre 3225.

La volumul de muncă pe care îl avem, aceasta ne uşurează cu mult munca de copiere, imprimare şi scanare a documentelor.


Software de procesare - Trimble Business Center Advanced

Software-ul Trimble Business Center ne oferă capabilitatea de a edita, procesa şi regla date geospaţiale eficient.

Acest software ne uşurează foarte mult munca pe care o facem şi ne ajută să venim cu rezultate.

Software de procesare - Geo Graph Topo

Deţinem licenţă pentru software-ul de procesare Geo Graph Topo ce ne uşurează de asemenea munca la lucrările de cadastru.

Cu ajutorul calculatorului reuşim să oferim date exacte clienţilor şi să lucrăm fără eroare umană.


Seat Ibiza

Pentru că munca noastră implică constante deplasări pe teren, avem nevoie de o maşină. Strict în această problemă avem un Seat Ibiza care ne stă la dispoziţie.

Volvo XC 60

Fiindcă cadastrul nu se face doar pe teren drept, avem nevoie şi de o maşină de teren care să facă faţă denivelărilor, aşa că ne folosim de Volvo XC 60.